DETEKTOR METALA DJEČJI

8 - 16 godina
Nije na zalihi
69,90 EUR + Besplatna dostava!
Vrijeme je za lov na blago! Ovaj dječji detektor metala društva NATIONAL GEOGRAPHIC savršen je za traženje zakopanih metalnih predmeta. Od vašeg vrta do lokalnog igrališta - mjesta na kojima možete ići u potragu za zanimljivim predmetima zaista je mnogo.
Pročitaj više
  • Marka: National Geographic
  • Barkod: 4007922078236
  • Šifra proizvoda: 421108
  • Šifra proizvođaća: 9110550
  • Dimenzije: 18,5 × 6,5 × 71,5 cm
  • Težina: 0,90 kg
  • Upute: Preuzimanje

Opis artikla

Vrijeme je za lov na blago! Ovaj dječji detektor metala društva NATIONAL GEOGRAPHIC savršen je za traženje zakopanih metalnih predmeta. Od vašeg vrta do lokalnog igrališta - mjesta na kojima možete ići u potragu za zanimljivim predmetima zaista je mnogo.

Dječji detektor metala intuitivnog dizajna

Zahvaljujući svom intuitivnom dizajnu, detektor metala može se koristiti odmah nakon što ga raspakirate – jednostavno ga uključite i nježno zamahnite svitak za traženje naprijed-natrag otprilike 2 cm iznad tla. Detektor metala može otkriti metalne predmete na dubini do 12 cm – svjetlo na ručki i zvučni signal znak su da je detektor otkrio predmet. Na LCD ekranu također će se pojaviti simbol. Pogodan za velike lokve i uske potoke – svitak za traženje vodootporan je do 15 cm što znači da možete uživati u istraživanju malih vodenih površina.

Poštujte propise: jeste li znali da postoje različiti uspostavljeni međunarodni propisi kojima se uređuje korištenje detektora metala? Uspostavljeni su radi zaštite posebnih arheoloških otkrića. Prije početka korištenja provjerite lokalna pravila i zakone.


ZNAČAJKE

Detektor metala namijenjen djeci u dobi od 8 godina i starije
Ergonomska ručka
Prilagodljiva duljina od 760 do 880 mm
Ploča detektora podesivog kuta
Dubina traženja: do 12 cm
Akustični zvuk i svjetlo koji ukazuju na prisutnost metala
LCD ekran
Rad na baterije: 1x 9 V alkalna baterija (nije uključena u pakiranje)


SADRŽAJ PAKIRANJA

Detektor metala
LCD ekran
Upute za upotrebu

Upozorenje

Upozorenje! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Preporučena dob: 8+. Pozor. Upotrebljavati samo pod nadzorom odrasle osobe. Prije uporabe pročitati upute, sljediti ih i sačuvati. Ovaj detektor metala nije namijenjen za vojnu uporabu. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Napajanje: Radi na baterije 1x9V (nisu priložene). Porijeklo: Kina. Upute na hrvatskom jeziku se nalaze u ambalaži. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka