Detektor metala dječji

8 - 16 godina
Na zalihi
69,90 EUR + Besplatna dostava!
Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
Vrijeme je za lov na blago! Ovaj dječji detektor metala društva NATIONAL GEOGRAPHIC savršen je za traženje zakopanih metalnih predmeta. Od vašeg vrta do lokalnog igrališta - mjesta na kojima možete ići u potragu za zanimljivim predmetima zaista je mnogo.
Pročitaj više
  • Marka: National Geographic
  • Barkod: 4007922078236
  • Šifra proizvoda: 421108
  • Šifra proizvođaća: 9110550
  • Dimenzije: 18,5 × 6,5 × 71,5 cm
  • Težina: 0,90 kg
  • Upute: Preuzimanje

Opis artikla

Vrijeme je za lov na blago! Ovaj dječji detektor metala društva NATIONAL GEOGRAPHIC savršen je za traženje zakopanih metalnih predmeta. Od vašeg vrta do lokalnog igrališta - mjesta na kojima možete ići u potragu za zanimljivim predmetima zaista je mnogo.

Dječji detektor metala intuitivnog dizajna

Zahvaljujući svom intuitivnom dizajnu, detektor metala može se koristiti odmah nakon što ga raspakirate – jednostavno ga uključite i nježno zamahnite svitak za traženje naprijed-natrag otprilike 2 cm iznad tla. Detektor metala može otkriti metalne predmete na dubini do 12 cm – svjetlo na ručki i zvučni signal znak su da je detektor otkrio predmet. Na LCD ekranu također će se pojaviti simbol. Pogodan za velike lokve i uske potoke – svitak za traženje vodootporan je do 15 cm što znači da možete uživati u istraživanju malih vodenih površina.

Poštujte propise: jeste li znali da postoje različiti uspostavljeni međunarodni propisi kojima se uređuje korištenje detektora metala? Uspostavljeni su radi zaštite posebnih arheoloških otkrića. Prije početka korištenja provjerite lokalna pravila i zakone.


ZNAČAJKE

Detektor metala namijenjen djeci u dobi od 8 godina i starije
Ergonomska ručka
Prilagodljiva duljina od 760 do 880 mm
Ploča detektora podesivog kuta
Dubina traženja: do 12 cm
Akustični zvuk i svjetlo koji ukazuju na prisutnost metala
LCD ekran
Rad na baterije: 1x 9 V alkalna baterija (nije uključena u pakiranje)


SADRŽAJ PAKIRANJA

Detektor metala
LCD ekran
Upute za upotrebu

Upozorenje

Upozorenje! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Preporučena dob: 8+. Pozor. Upotrebljavati samo pod nadzorom odrasle osobe. Prije uporabe pročitati upute, sljediti ih i sačuvati. Ovaj detektor metala nije namijenjen za vojnu uporabu. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Napajanje: Radi na baterije 1x9V (nisu priložene). Porijeklo: Kina. Upute na hrvatskom jeziku se nalaze u ambalaži. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka