Naša priča

Singa je mali radoznali lav koji je svoju misiju pronašao u svijetu igrački. Međutim, ovdje se ne radi o bilo kakvim igračkama, već o igračkama koje istovremeno ujedinjuju više kvaliteta. Singa obožava odgojne igračke koje u cjelosti potiču razvoj dijeteta. U našim igračkama, društvenim igrama, kreativnim i istraživačkim setovima i drugim dodatnim materijalima ujedinili smo obrazovanje , kreativnost , inovativnost i zabavu .  

Kada previše odrastemo i zaboravimo na male i velike radosti onda se to naravno odražava i na djecu oko nas. Istina je da su odrasli zreli i odgovorni i istovremeno još uvijek dovoljno veseli i istina je da djeci dopuštamo i omogućavamo da budu prava djeca. Djeca sa velikim D. U moru različitih aktivnosti, igri i igračaka ponekad je vrlo teško izabrati onu pravu. To su one koje će istovremeno zabavljati dijete i pomoći mu da usvoji određena znanja. Singa je nastala kako bi omogućila lakši izbor dobrih i kvalitetnih igri i igrački.

Tko je zapravo Singa? Singa je mali znatiželjni lavić koji je svoju misiju pronašao u svijetu igrački. To nisu bilo kakve igračke, već igračke koje istovremeno kombiniraju nekoliko različitih kvaliteta. Distribucijska kompanija Singa svoju je priču započela prije desetak godina kada je u svojim igračkama, društvenim igrama te kreativnim i istraživačkim paketima odlučila udružiti obrazovanje, zabavu i inovativnost.

Singa je svjesna da svaka igračka u sebi ima posebnu moć pomoću koje može utjecati na dijete, dobro ili loše. Djeca se s igračkama, igrama i različitim junacima često poistovjećuju, zato je izuzetno važno otkriti kakva je to tajna snaga koja nastaje između djeteta i igračke. Singa obožava igračke koje u cjelosti pružaju potporu razvoju dijeteta. Odgajanje i jačanje kreativnosti, znatiželje, inovativnosti i logičkog razmišljanja već u ranim fazama djetetova razvoja ključni su za uspješan daljnji životni put djeteta. Sve je naime jako povezano.

Isto tako, vrlo je važno da odrasli budu svjesni činjenice da je dobra igračka mnogo više od kratkoročnog sredstva za zabavu i da svojoj djeci i djeci širom svijeta ponudimo didaktička pomagala, igračke i društvene igre koje u djeci i adolescentima bude samo najbolje kvalitete i vrijednosti. Važno je da podržavamo svako dijete, njegove interese i ono što ga čini sretnim. Danas se nešto može činiti kao entuzijazam ali sutra to može biti djetetova profesija! Naše najveće blago se danas možda čini malo, ali vrijeme brzo prolazi i uskoro će oni biti ti koji će držati konce svijeta u svojim rukama. Dajmo im zato pozitivne vrijednosti i priliku da se povežu s konstruktivnim likovima i sadržajem čak i u bajkovitom svijetu igračaka.

Vizija Singe je učiti kroz igru i igranje kroz učenje, zato je većina naših proizvoda podređena tim kriterijima. Na taj način s proizvodom Wild Science odgajamo mlade znanstvenike koji na zabavan, poučan i siguran način dobivaju znanja iz područja kemije, fizike, geologije i informatike. Pomoću proizvoda 4M pobuđujemo interes kod mladih znanstvenika, inženjera i budućih inovatora koji u svojoj sobi uče o djelovanju vulkana, svijetu dinosaura i mamuta, susreću se s planetima i gravitacijom, uzgajaju vlastite kristale, konstruiraju robote sa solarnim pločama i susreću se s još mnogo drugih poučnih i zanimljivih stvari.

Među našim proizvodima možete pronaći i popularne 3D puzzle koje sadrže prekrasne motive iz National Geographic-a, Animal Planeta i Discovery Channela. Puzzle su uvijek pravi dar za djecu ali i starije osobe jer omogućuju održavanje motoričke sposobnosti, koncentracije i logičkog razmišljanja.

Volimo prirodne materijale i potičemo inovativne pristupe učenju kroz igru. Naše drvene igračke prate malu djecu sve do početka osnovne škole. Za školarce i one još malo starije smo se pobrinuli na način da smo razvili širok spektar kvalitetnih igra za razmišljanje koje su pune izazova te na taj način jačaju logiku, numeričko razmišljanje, perepciju za prostor, elektrotehniku i još mnogo toga. Igre za razmišljanje i izazovi koje one donose su zapravo namijenjeni svim dobnim skupinama iz razloga što je izuzetno važno koristiti stanice mozga i jačati logičko razmišljanje. Naš mozak voli zagonetke, igre i izazove jer smatra da mu to omogućava da ostane u dobroj formi čak i u starosti. 

Društvene igre svakako su način koji pomaže u jačanju obiteljskih i prijateljskih veza. Neopisivo zabavna i pomalo drugačija društvena igra Pentastic povezat će obitelj, nasmijati sve igrače i razvijati kreativnost svakog pojedinca dok će društvena igra Okvirity poticati zdrav natjecateljski duh u timu, ojačati brzinu prstiju i logičko razmišljanje. Društvene igre pravi su balzam za dušu u ovom modernom i tehnološki razvijenom vremenu. Upravo društvene igre potiču jačanje međusobnih odnosa te na taj način zbližavaju pojedince.

Singa nudi kvalitetne igračke, igre, edukativne materijale te setove za djevojčice i dječake od njihovih prvih koraka pa nadalje. Dječaci će se možda više pronaći u eksperimentalnim i tehničkim igrama i igračkama, a djevojčice u živopisnijim i kreativnijim poput popularne bajkovite kolekcije Nebulous stars koja oduševljava svojom živopisnom gracioznošću i kreativnim pristupima.

Singa voli povezati sve članove obitelji, stoga neprestano nastoji pomoću vlastite vizije i kvalitetnih igrački i igara pružiti djeci materijal koji će biti istovremeno inovativan, kreativan i zabavan

S obzirom da nije svejedno s kakvim se igračkama i kakve igre igraju moderna djeca, budući da ih ne odgajaju samo roditelji i knjige, već i igre i igračke, vrlo je važno i na tom području razviti svijest te na taj način dobru teoriju pretočiti u još bolju praksu. Singa svaki dan slijedi tu viziju i istovremeno je neizmjerno zahvalna da skupa s vama može ispuniti snove i očekivanja svoj maloj i velikoj djeci svijeta. Iz malog naraste veliko, iz znatiželjnog još više znatiželjno, iz logičnog još više logično, iz voljenog još više voljeno... i tako dalje.

Kategorije igračaka