Slikanje sa dijamantima - Životinje više motiva

8+ godina
Nije na zalihi
12,99 EUR
9,99 EUR
Štedite 3,00 EUR (23,09%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana*: 12,99 EUR
Diamantiny Level Up linija je za one koji vole umjetnost slikanja brojevima. Kao opuštajuća aktivnost ili kao trening za pažnju, “slikanje brojevima” postaje popularno u cijelom svijetu među mladima i odraslima.
Pročitaj više
  • Marka: Nice
  • Barkod: 8056779962010
  • Šifra proizvoda: 410802
  • Šifra proizvođaća: 96200
  • Dimenzije: 32 × 32 × 2,4 cm
  • Težina: 0,25 kg

Opis artikla

Diamantiny Level Up linija je za one koji vole umjetnost slikanja brojevima. Kao opuštajuća aktivnost ili kao trening za pažnju, “slikanje brojevima” postaje popularno u cijelom svijetu među mladima i odraslima.

Kako djeluje?
1. Rasporedite sliku na stol.
2. Uklonite foliju kako biste otkrili dio dizajna koji želite ukrasiti, a ostatak ostavite pokriven. Ponavljajte ovo dok slika ne bude gotova.
3. Uzmite list s legendom u boji i uvijek ga imajte pri ruci.
4. Odaberite boju s kojom želite započeti, otvorite odgovarajuću vrećicu dijamanata tako što ćete ih usuti u posudu.
5. Vrhom olovke-aplikatora uklonite dio voska sa slike (ne uzimajte previše, samo pokrijte vrh).
6. Olovkom pokupite dijamant i nanesite ga na broj odgovarajuće boje (ponoviti).

Artikl je sortiran, cijena je za 1kom.

Video o proizvodu

Ispod možete pogledati kratku video prezentaciju proizvoda

Upozorenje

Naziv: SLIKANJE SA DIJAMANTIMA - ŽIVOTINJE VIŠE MOTIVA art. 96000 Upozorenje! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Uklonite svu ambalažu prije no što pribor date djeci. Molimo vas da sačuvate ove informacije za kasniju uporabu. Za upotrebu pod nadzorom odraslih. Nepravilna uporaba može biti opasna. Prije upotrebe pročitajte upute, sljedite ih i zadržite za referencu. Pribor čuvati podalje od male djece. Upozorenje! Ovaj set namijenjen je samo djeci starijoj od 8 godina. Preporučena dob: 8+ Diamantiny Level Up linija je za one koji vole umjetnost slikanja brojevima. Kao opuštajuća aktivnost ili kao trening za pažnju, “slikanje brojevima” postaje popularno u cijelom svijetu među mladima i odraslima. Kako djeluje? 1. Rasporedite sliku na stol. 2. Uklonite foliju kako biste otkrili dio dizajna koji želite ukrasiti, a ostatak ostavite pokriven. Ponavljajte ovo dok slika ne bude gotova. 3. Uzmite list s legendom u boji i uvijek ga imajte pri ruci. 4. Odaberite boju s kojom želite započeti, otvorite odgovarajuću vrećicu dijamanata tako što ćete ih usuti u posudu. 5. Vrhom olovke-aplikatora uklonite dio voska sa slike (ne uzimajte previše, samo pokrijte vrh). 6. Olovkom pokupite dijamant i nanesite ga na broj odgovarajuće boje (ponoviti). Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Porijeklo: Kina. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka