MAGIČNA ZNANOST

8 - 15 godina
Nije na zalihi
16,99 EUR
Jeste li se ikada zapitali kako mađioničari izvode svoje trikove? Znate li da se iza tih trikova ponekad krije znanost?
U ovom setu djeca će istražiti znanstveni svijet koji se krije iza magije. Mladi istraživač izvodit će prave znanstvene pokuse kao što su: izrada vrućeg suhog leda, poigravanje nevjerojatnim optičkim iluzijama, pisanje tajnih poruka pomoću teflonske trake, izrada slike koja mijenja izraze lice i još mnogo toga!

Dob: 8-99
Pročitaj više
  • Marka: Purple Cow
  • Barkod: 7290018133743
  • Šifra proizvoda: 420129
  • Šifra proizvođaća: 3743
  • Dimenzije: 24,13 × 16 × 3,99 cm
  • Težina: 0,36 kg
  • Upute: Preuzimanje

Opis artikla

Jeste li se ikada zapitali kako mađioničari izvode svoje trikove? Znate li da se iza tih trikova ponekad krije znanost?
U ovom setu djeca će istražiti znanstveni svijet koji se krije iza magije. Mladi istraživač izvodit će prave znanstvene pokuse kao što su: izrada vrućeg suhog leda, poigravanje nevjerojatnim optičkim iluzijama, pisanje tajnih poruka pomoću teflonske trake, izrada slike koja mijenja izraze lice i još mnogo toga! U ovom setu nalazi se dvanaest pokusa. Ovaj znanstveni set opremljen je svom potrebnom opremom osim nekih uobičajenih kućanskih predmeta. Sadrži jasan vodič popraćen fotografijama koraka pokusa te zanimljivim znanstvenim objašnjenjima i činjenicama.

Dob: 8-99

Upozorenje

OPREZ. Opasnost od gušenja. Mali dijelovi. Igračka nije prikladna za djecu mlađu od 36 mjeseci. Upotrebljavati samo pod nadzorom odrasle osobe. UPOZORENJA: Sadrži kemikalije koje su opasne za zdravlje. Prije uporabe pročitati upute, slijediti ih i sačuvati. Spriječiti da kemikalije dođu u dodir s bilo kojim dijelom tijela, posebno s ustima i očima. Malu djecu i životinje držati podalje od izvođenja pokusa. Eksperimentalni set držati podalje od djece mlađe od 8 godina.

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka