Drveni set za kuhanje

3 - 5 godina
Na zalihi
35,99 EUR
Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
EverEarth set za kuhanje omogućit će ambicioznim kuharima da dočaraju mnoštvo ukusnih jela kako bi impresionirali svoju obitelj i prijatelje.
Pročitaj više
  • Marka: EverEarth
  • Barkod: 6923619437187
  • Šifra proizvoda: 430093
  • Šifra proizvođaća: 33718
  • Dimenzije: 13 × 11 × 20 cm
  • Težina: 1,23 kg

Opis artikla

EverEarth set za kuhanje omogućit će ambicioznim kuharima da dočaraju mnoštvo ukusnih jela kako bi impresionirali svoju obitelj i prijatelje.
Ovaj proizvod ima sljedeće mjere: 20 x 24, 5 x 6, 5 cm
Ovaj proizvod razvija sljedeće vještine kod djece: kognitivne sposobnosti, otkrivanje svijeta, koordinacija ruka-oko, komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, izgradnju samopouzdanja te socijalne vještine.
Drvene igračke EverEarth izrađene su od drveta sa 100% FSC certifikatom (od održivog šumarstva) i udovoljavaju strogim zahtjevima kvalitete EU direktive en 71.
Ova igračka je prikladna za djecu u dobi od 12 mjeseci i više.

Upozorenje

HRVATSKA Naziv: Drveni set za kuhanje art. 33718 Preporučena starosna skupina: 3 godine + Upozorenje! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Proizvod sadrži jedan ili više malih magneta. Progutani magneti mogu se međusobno privlačiti preko stijenki crijeva i tako prouzročiti ozbiljne ozljede. U slučaju gutanja magneta, hitno se bratiti liječniku. Posuda nije namenjena za kontakt sa pravom hranom. Ne punite sa pravom hranom. Za vrijeme igre, djeca bi trebala biti pod nadzorom odrasle osobe. Plastična spojnica, koja drži artikl u ambalaži nije sastavni dio igračke i potrebno ju je odstraniti. Sačuvajte ambalažu za buduću upotrebu. Porijeklo: Kina. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr/everearth Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka