MISAONI IZAZOV CHAIN T6

8+ godina
Na zalihi
13,90 EUR
Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
Cijeli je svijet mudrosti umotan u ovo remek-djelo dizajnera slagalica Oscara.
Tri se dijela mogu odvojiti i zatim ponovno spojiti u izvornom obliku.
Ono što je posebno kod ove slagalice je to što se može riješiti na tri različita načina, ovisno o tome koji se od tri dijela odabere kao srednji dio.
Rješavanje ove slagalice zahtijeva posebno suptilan način rada s dijelovima – upravo onaj način rada koji svoje žrtve često dovodi do frustracije.
Najbolji način rješavanja ove slagalice jest ne zaboraviti da se njeni dijelovi ponašaju poput lanca i osloniti se na svoju intuiciju.
Ključna riječ je „lanac“.
NOB
Pročitaj više
  • Marka: EUREKA
  • Barkod: 5407005151112
  • Šifra proizvoda: 420440
  • Šifra proizvođaća: 515111
  • Dimenzije: 12 × 4,5 × 7,5 cm
  • Težina: 0,13 kg

Opis artikla

Cijeli je svijet mudrosti umotan u ovo remek-djelo dizajnera slagalica Oscara. Tri se dijela mogu odvojiti i zatim ponovno spojiti u izvornom obliku. Ono što je posebno kod ove slagalice je to što se može riješiti na tri različita načina, ovisno o tome koji se od tri dijela odabere kao srednji dio. Rješavanje ove slagalice zahtijeva posebno suptilan način rada s dijelovima – upravo onaj način rada koji svoje žrtve često dovodi do frustracije. Najbolji način rješavanja ove slagalice jest ne zaboraviti da se njeni dijelovi ponašaju poput lanca i osloniti se na svoju intuiciju. Ključna riječ je „lanac“. NOB

Upozorenje

UPOZORENJE! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Upozorenja i informacije sačuvati. Opis i upute: Predmet morate najprije rastaviti pa ponovo sastaviti u prvotni oblik. Stupanj težine 6. Porijeklo: Kina. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica. www.singa-h.hr

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka