MISAONI IZAZOV CYCLONE T5

8+ godina
Na zalihi
13,90 EUR
Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
Cast Cyclone slagalica je u kojoj se svaki dio isprepliće s ostala tri. Premda svi dijelovi u početku djeluju kao da su isti, zapravo postoje dvije različite vrste. Dizajn svakog prstena pažljivo je proračunat, strogo ograničavajući moguće pokrete i stvarajući iznimno zagonetnu slagalicu — vrhunac dugog niza izazovnih slagalica koje je stvorio majstor slagalica.
Dizajnirao ju je hongkonški dizajner Kyoo Wong.
Pročitaj više
  • Marka: EUREKA
  • Barkod: 5407005150962
  • Šifra proizvoda: 420439
  • Šifra proizvođaća: 515096
  • Dimenzije: 12 × 4,5 × 7,5 cm
  • Težina: 0,14 kg

Opis artikla

Cast Cyclone slagalica je u kojoj se svaki dio isprepliće s ostala tri. Premda svi dijelovi u početku djeluju kao da su isti, zapravo postoje dvije različite vrste. Dizajn svakog prstena pažljivo je proračunat, strogo ograničavajući moguće pokrete i stvarajući iznimno zagonetnu slagalicu — vrhunac dugog niza izazovnih slagalica koje je stvorio majstor slagalica. Dizajnirao ju je hongkonški dizajner Kyoo Wong.

Upozorenje

UPOZORENJE! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Upozorenja i informacije sačuvati. Opis i upute: Predmet morate najprije rastaviti pa ponovo sastaviti u prvotni oblik. Stupanj težine 5. Porijeklo: Kina. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica. www.singa-h.hr

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka