DRVENI SET ZA ČAJ

3 - 5 godina
Nije na zalihi
35,99 EUR
Nema ništa bolje od dobre šalice čaja! Set za čaj EverEarth osigurat će sate zabave i vesele čajanke s prijateljima i obitelji.
Pročitaj više
  • Marka: EverEarth
  • Barkod: 6923619437170
  • Šifra proizvoda: 430092
  • Šifra proizvođaća: 33717
  • Dimenzije: 27,4 × 8 × 20 cm
  • Težina: 0,75 kg

Opis artikla

Nema ništa bolje od dobre šalice čaja! Set za čaj EverEarth osigurat će sate zabave i vesele čajanke s prijateljima i obitelji.
Ovaj proizvod ima sljedeće mjere: 27 x 19 x 14, 5 cm
Ovaj proizvod razvija sljedeće vještine kod djece: kognitivne sposobnosti, otkrivanje svijeta, koordinacija ruka-oko, komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, izgradnju samopouzdanja te socijalne vještine.
Drvene igračke EverEarth izrađene su od drveta sa 100% FSC certifikatom (od održivog šumarstva) i udovoljavaju strogim zahtjevima kvalitete EU direktive en 71.
Ova je igračka prikladna za djecu u dobi od 12 mjeseci i više.

Upozorenje

HRVATSKA Naziv: Drveni set za čaj art. 33717 Preporučena starosna skupina: 3 godine + Upozorenje! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Posuda nije namenjena za kontakt sa pravom hranom. Ne punite sa pravom hranom. Za vrijeme igre, djeca bi trebala biti pod nadzorom odrasle osobe. Plastična spojnica, koja drži artikl u ambalaži nije sastavni dio igračke i potrebno ju je odstraniti. Sačuvajte ambalažu za buduću upotrebu. Porijeklo: Kina. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr/everearth Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka