DRVENI SET ZA ČAJ

Na zalihi
0,00 HRK
Dodaj u košaricu Sve plaćene narudžbe radnog dana
do 13 sati bit će otpremljene istog dana.
Daska za crtanje EverEarth nudi neograničenu zabavu. Djeca jednostavno mogu crtati na otpornoj ploči, brisati i započinjati iznova, stvarati umjetnička djela nakon umjetničkih djela. Mogućnosti za kreativnost vašeg djeteta su neograničene.
Ovaj proizvod ima sljedeće mjere: 28, 5 x 5, 5 x 22 cm
Ovaj proizvod razvija sljedeće vještine kod djece: kognitivne sposobnosti, finu motoriku, koordinaciju ruka-oko, komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, izgradnju samopouzdanja te socijalne vještine.
Drvene igračke EverEarth izrađene su od drveta sa 100% FSC certifikatom (FSC C106741) i udovoljavaju strogim zahtjevima kvalitete EU direktive EN 71.
Ova je igračka prikladna za djecu u dobi od 36 mjeseci i više.
  • Marka: EverEarth
  • Prikladno za dob: od 3. do 5. godine
  • Barkod: 6923619437170
  • Šifra proizvoda: 430092
  • Šifra proizvođaća: 33717
  • Dimenzije: 27.4 x 8 x 20 cm
  • Težina: 0,75 kg
HRVATSKA Naziv: Drveni set za čaj art. 33717 Preporučena starosna skupina: 3 godine + Upozorenje! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Posuda nije namenjena za kontakt sa pravom hranom. Ne punite sa pravom hranom. Za vrijeme igre, djeca bi trebala biti pod nadzorom odrasle osobe. Plastična spojnica, koja drži artikl u ambalaži nije sastavni dio igračke i potrebno ju je odstraniti. Sačuvajte ambalažu za buduću upotrebu. Porijeklo: Kina. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr/everearth Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka