DRVENA ŽELJEZNICA SA VLAKIĆEM

Na zalihi
359,90 HRK
Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
Vaša djeca mogu iskusiti brzu avanturu i istovremeno potaknuti kreativnost uz naš set za vožnju vlakova. Nebrojene su mogućnosti igre zahvaljujući raznim pojedinačnim komadima. I željezničke pruge i magnetski odjeljci vlakova mogu se proizvoljno sastaviti i proširiti. Ovaj set drvenih tračnica za vlakove sadrži 33 komada i dizajniran je za razvoj koordinacije ruku i očiju i poticanje maštovite igre.
U kompletu s pamučnom torbom za pohranu dodataka za poticanje urednosti. Napravljeno od visoke kvalitete i potpuno ispitano po europskim standardima, ovaj je proizvod pogodan za djecu u dobi od 36 mjeseci + Također je 100% FSC certificirana bukva i testirana prema EN71 standardima, tako da je sigurno i izdržljivo za igru vašeg djeteta.
  • Marka: EverEarth
  • Prikladno za dob: od 3. do 6. godine
  • Barkod: 6923619436647
  • Šifra proizvoda: 430089
  • Šifra proizvođaća: 33664
  • Dimenzije: 38 x 8 x 29 cm
  • Težina: 1,50 kg
HRVATSKA Naziv: Drvena željeznica sa vlakićem art. 33664 Preporučena starosna skupina: 3 godine + Upozorenje! Igračka nije prikladna za djecu mlađu od tri godine. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja. Za vrijeme igre, djeca bi trebala biti pod nadzorom odrasle osobe. Plastična spojnica, koja drži artikl u ambalaži nije sastavni dio igračke i potrebno ju je odstraniti. Sačuvajte ambalažu za buduću upotrebu. Porijeklo: Kina. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr/everearth Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži. Kreda nije uključena u set

Kupite igračku u vašem najbližem dućanu

Posjetite najbliži dućan i pogledajte proizvod u osobi.

Kategorije igračaka